Korai renderképen a Google Pixel 2 XL

Ugyan pár hónap még hátra van a Pixel telefonok következő generációjának megjelenéséig, de most az Android Police-nak köszönhetően láthatunk egy kis előzetest a széria nagyobb tagjáról.


A hírek szerint az LG fogja készíteni az idei év végén megjelenő Google Pixel készülékeket és egyes információk szerint idén három mobilra is számíthatunk. Az Android Police oldalán tűnt fel elsőként ez, a Pixel 2 XL-ről készített renderkép. Melyet megtekintve rögtön szembe tűnhet, hogy nem kapunk olyan megjelenítőt amivel például a Samsung Galaxy S8 rendelkezik, de ez szerintem nem is nagy baj. A képernyő oldalt lévő szélei egy picit lékerekítést azért kaptak és ezen a részen a megjelenítő láthatóan kávamentes is. Felül és alul azért annál inkább megfigyelhető a kihasználatlan hely a panel részéről.

Azt azért nem árt leszögezni, hogy ettől jóval eltérhet az év végén bemutatkozó Pixel 2 XL, itt például a hátlapon csak egy darab kameramodul kapott helyet, mivel a legtöbb gyártó zászlóshajója már dual kamerával van felszerelve, nem hiszem, hogy a Google jóváhagyná, hogy az ő csúcskategóriás eszköze csak egy lencsét kapjon. A rossz nyelvek szerint megjelenítő a tavalyi modelltől eltérően ezúttal már 6 hüvelykes lesz és állítólag a Qualcomm Snapdragon 835 processzorát, vagy annak továbbfejlesztett változatát fogja majd megkapni az újdonság.