Ismét megmutatkozott a Galaxy S8 Active

Ezúttal az Amazon kínálatában találkozhattunk egy kiegészítővel, ami a meg nem jelent Galaxy S8 Active okostelefonnal lesz használható.


Ha az előző évekből indulunk ki akkor hazánkban biztosan nem lesz megvásárolható hivatalosan a Samsung Galaxy S8 Active, de mivel idén sík képernyős modell nem érkezett, azért még érhetnek minket meglepetések, de jómagam kevés esélyt látok rá. Az Active modellek eddig is csak a AT&T külföldi szolgáltató kínálatában voltak elérhetőek. Már egy párszor hallhattunk a zászlóshajó katonai szabványokkal ellátott változatáról, elsőként a Netflix adatbázisában bukkant fel a kompatibilis eszközök között. Rá pár hétre egy fotó is kiszivárgott az újdonságról, majd ezt egy Geekbench teszt eredménye követte és maga a gyártó honlapján is feltűnt.

Most a külföldi Amazon kínálatában vált beszerezhetővé egy üvegfólia a készülékhez. Ugyan a fotó nagyon hasonlít az előző képhez ami a telefonról készült, de mégsem ugyan az, mivel az szemmel láthatóan egy renderkép a mobilról. Az elsődleges információk alapján a Galaxy S8 Active Snapdragon 835 rendszerchippel, 4 GB rendszermemóriával és egy 12 megapixeles hátlapi kamerával fog érkezni.