Kémfotókon a Galaxy S8 Active!

Kiváló minőségű képeken tűnt fel a Samsung következő strapatelefonja a Galaxy S8 Active.


Már lassan 3 hónapja hallhattuk az első pletykát a Galaxy S8 Active-ról, majd az ezt követő hetekben ki is szivárgott egy kép az újdonságról. Az elmúlt hónapokban persze a tesztelték is a készüléket a Geekbench-nél, de már a Samsung weboldalán is láthattuk, viszont a gyártó által még mindig nem igazán lett megerősítve az érkezése. Most több fénykép is napvilágot látott, ezek mindegyike nagyon jó minőségű és több szemszögből is megtekinthetjük az S8 strapabíróbb változatát.

Ezek alapján meggyőződhetünk róla, hogy a legelsőként kiszivárgott rosszabb minőségű kép is egy valós fotó volt a modellről, tehát az előlapon újabb változás nem fedezhető fel. A hátlap tekintetében az ujjlenyomat olvasót a többi S8 modellhez hasonlóan itt is a kamera mellé kapjuk, viszont már nem üvegből készült az akkufedél hanem polikarbonát borítást kapott.

A készülék oldala fém, az itt található gombok ugyan ott helyezkednek el mint az alap S8 esetében, még két csavart is láthatunk, ez pedig azt jeleni, hogy talán a hátlapon is le tudjuk otthon szedni. Mint azt már tudhatjuk ez a változat erősebb akkumulátorral rendelkezik majd mint a jelenlegi zászlóshajók, ez pedig azt jeleni, hogy akár 4000 mAh-s akkumulátorral is érkezhet úgy, hogy ugyan akkora mértekkel rendelkezik mint az alap S8, viszont ez miatt 1,5-szeres vastagsággal kell számolnunk. A megjelenésről és az árazásról sajnos még semmit nem tudni, de aki kedvet kapott hozzá itt videón is megnézheti az újdonságot.