Már alapból Android 8 rendszerrel jöhet a Nokia 8?

Megkezdődött a visszaszámlálás, közel két hét múlva érkezik a Nokia 8 és a friss infók is egyre szivárognak a mobilról.

Pont tegnap lehetett hallani, hogy az Android 8.0 akár egy héten belül elérhetővé válhat a Pixel és Nexus készülékekre. A HMD Global csúcskészüléke augusztus 16-án fog bemutatkozni és ez már (remélhetőleg) az új Android platform megjelenése után lesz. Már nem az első alkalommal, járta meg a Geekbench tesztjét a Nokia 8. Utoljára pontosan a tegnapi nap folyamán futtatták le az alkalmazást az Unkown Heart nevű készüléken, ami mint már korábban is kiderült a Nokia 8 lehet.

Ugyan az operációs rendszernél az Android 8 nevét már több alkalommal olvashattuk ki. Mivel hetekkel a megjelenés előtt is ezt láthatjuk, ezért nagy rá az esély, hogy a Nokia 8-at már az új Android rendszerrel bonthatjuk ki a dobozból.

Ha már a Nokia 8-nál tartunk, a mai napon kiszivárgott az újdonság kamerarendszerének kezelőfelülete. A beállításokat a fentebb lévő képen láthatjuk, ugyan az opciókhoz tartozó szöveg nem magyar, de kaptunk mellé egy kicsi angol segítséget is. Ez által pedig már egyértelműbbé válhat, hogy az RGB, dupla-kamera, mono, illetve a kamerák közötti váltásokhoz tartozó ikonokat láthatjuk.