Valós fotókon a Google Pixel 2

A múlt héten kiszivárgott renderképeket követően, most fényképeken pózolt a Google Pixel 2.


Az Oxilar jóvoltából már láthattunk pár illusztrációt a Pixel 2-ről, így mondhatni nem igazán nagy meglepetés a Google következő telefonjának dizájnja. A kiegészítőket gyártó cég részben lerántotta a leplet mindkét modellről. Most viszont egy kiszivárogtató forrásnak köszönhetően valódi fényképeket kaptunk a kisebb mobilról, ami ha nem is minden szögből látszik, azért elmondhatjuk, hogy megerősíti a korábban látottakat.

A hátlapról készült fényképfelvételen (mint korábban is) most is feltűnhet az, hogy csak egy kameramodul kapott helyet az akkufedélen a vaku társaságában, illetve az elődhöz hasonlóan az ujjlenyomat olvasó is ezen az oldalon helyezkedik el.

Az előlapot illetően azért már tapasztalhatunk változásokat, az eddig látottakkal ellentétben a képernyő alatt elhelyezkedő káva sokkal vastagabb mint az Oxilar képen, remélhetőleg ez azért van mert egy prototípust kaptak lencsevégre. Egyébként a kiszivárogtató forrás megjegyezte, hogy tudomása szerint az előlapi hangszórópár sztereó lesz. Azért reméljük, hogy ez nem megy a mostanában megszokott és igen népszerű dizájn rovására.