Egy rövid videó szivárgott ki az iPhone 8-ról

Az eddigi információk alapján, az Apple a következő hónapban három darab okostelefon bemutatását tervezi. Ezek közül kettő, a minden második évben érkező “s” széria lesz, a harmadik pedig, az első iPhone, 10 éves évfordulójára készült modell.


Az iPhone 7s és iPhone 7s Plus valamivel erősebb hardveres összetevőket kap elődjénél és feltehetően pár új funkciót is. Sokkal érdekesebbnek (és jóval drágábbnak) ígérkezik az iPhone 8 vagy iPhone X névre keresztelt készülék, ami az új külső mellett, számos eddig Apple telefonoknál nem látott tulajdonsággal is büszkélkedhet. Ilyen lehet például a vezeték nélküli töltés vagy a retina szkenner.A dizájnt már nagyjából ismerjük, jó pár képet láthattunk az eszközről és most egy videó is felkerült YouTube-ra. Nagyon rövid és a minősége is hagy némi kívánni valót maga után, főként a 4K videók korában. Volt olyan infó, hogy a hátlapon találjuk majd meg az ujjlenyomatolvasót, erre ez a videó rácáfol, hiszen a dupla kamerák és a LED vaku kivételével nem sok minden van ott, talán még a cég logója. A kijelzőről korábban azt pletykálták, hogy egy része benyúlik a fent lévő érzékelők közé a minimális kávák elérése céljából.

Az írisz szkenner már borítékolható és úgy hírlik 3D arcfelismerő biztonsági funkciót is kap a mobil, egy korábbi pletyka alapján, az ujjlenyomatolvasó akár a home gombban is megbújhat. Rekord áron kerül a boltok polcaira az iPhone X és arról is lehetett már hallani, hogy a debütálást követő hónapokban nagyon nehezen lehet majd hozzájutni, mivel elég szűkösek lesznek a készletek.