Xperia ZG Compact néven bukkant fel egy Sony mobil!

Xperia ZG Compact néven bukkant fel egy Sony mobil!

Úgy tűnik, annak ellenére, hogy az augusztus végén bemutatkozó Sony mobilokról már szinte minden kiszivárgott, azért tartogat még számunkra meglepetéseket a gyártó az év hátralévő részében.


A Geekbench oldalán bukkant fel egy eddig ismeretlen Sony mobil Xperia ZG néven. Szerencsére az applikációnak köszönhetően azért ha nem is mindent, de megtudtunk néhány részletet az újdonságról. Az eszköz lapkakészlete a processzor ID és az egyes magok órajele alapján nagy valószínűséggel Snapdragon 810 lesz, a rendszermemória terén pedig 2 gigabájt áll majd rendelkezésünkre. Ezt a CPU-t 2017-ben jelenleg egyetlen gyártó sem használja, talán maradt még a Qualcomm-nak belőle egy kevéske raktáron.

Az elért pontszám alapján az egymagos teszten 1349, míg a többmagos teszt alkalmával 3049 pontot sikerült összegyűjtenie a készüléknek, amit ha a Z5 Compact eredményeihez hasonlítunk akkor nem is olyan rossz. A kétéves csúcsmobil kompakt változata ezt a tesztet 1372 és 3868 ponttal zárta. Egyenlőre a megjelenésről még korai beszélni, de remélhetőleg még ebben az évben megkezdődik az értékesítés, a fentiek alapján pedig egy olcsóbb telefonra számíthatunk.

Előző Még idén jöhet a HTC U11 Lite!
Következő Újra pletykákat hallani az Android O bejelentésével kapcsolatban