A Foxconn egyik üzeméből előkerült videókon, az új iPhone gyártási folyamatát láthatjuk

Az Apple dollár milliókat költ minden évben a kiszivárogtatás megakadályozására. Egyenlőre viszont úgy tűnik mindez ablakon kidobott pénz.


A Foxconn az Apple egyik legnagyobb beszállítója, nagy részben náluk készülnek a cupertinoi cég telefonjai. Több esetben előfordult, hogy képek szivárogtak ki az üzemből ahol az iPhone mobilokat gyártják, ezúttal pedig két rövid videó is felkerült az internetre. Az első felvételen valamilyen tisztítási folyamatot láthatunk. Megállítva kivehető, hogy az iPhone 8 vagy iPhone X hátlapját takarítják szorgosan a munkások. 

A másik videón pedig állványokon vannak a hátlapok, feltehetően valamilyen festési folyamatot követően. A függőlegesen elhelyezkedő kamerák helyéből adódóan itt is a jubileumi okostelefont láthatjuk.

Még több mint egy hónap van a megjelenésig, ezért biztosan gőzerővel dolgoznak a beszállítók. Persze az a nagy kérdés, hogy mennyi OLED panel készül az értékesítés kezdetéig. Ha valóban igazak a pletykák és gondok vannak ezen a téren, elképzelhető, hogy a megszokottnál is több időt kell várnunk az általunk kiszemelt készülékre.