Lenyűgöző koncepcióvideón a Xiaomi Mi Mix 2

A Xiaomi tavaly új trendet vezetett be a piacon a Mi Mix-el. Akkora kereslet volt a megjelenést követő hónapokban a készülékre, hogy a készletek percek alatt elfogytak. Ilyen siker mellett nem kérdéses, jön a folytatás.


Több esetben is lehetett már hallani a Mi Mix 2-ről, leginkább a specifikációkról voltak infók és a még jobban lenyesett kávákról. Koncepció képet is láthattunk már a mobilról, de egy most közzétett videónak köszönhetően jóval érdekesebb dolgokat tudhatunk meg a külsővel kapcsolatban. Philippe Strack a napokban közzétett Facebook oldalán egy koncepcióvideót, amin a Mi Mix 2-t láthatjuk. Starck az előző évben debütáló Mi Mix-et tervezte és mellékesen megjegyezném, hogy a folytatás is az ő keze munkáját dicséri majd.Arról nem szabad megfeledkezni, hogy ez nem a végleges változat, de feltehetően nagyon hasonló dizájnt fogunk kapni. Korábbi pletykák alapján lemaradt volna a szelfi kamera, a felvételen viszont sokaknak feltűnhet, a jobb alsó sarokban megbúvó modul. Mint látható, fent és két oldalt egyáltalán nincs káva, talán alul sem lenne, de elég merész lépés lett volna lehagyni az előlapi egységet, nem is csoda, hogy nem merte bevállani a gyártó. Még így is, az idei év legvékonyabb káváival rendelkező telefonja díj, birtokosa lehet a Xiaomi zászlóshajója.

Even less

Közzétette: Starck – 2017. augusztus 17.

Az elődhöz hasonlóan, ismételten piezoelektromos technológiát használnak, így nincs szükség hangszóró rácsokra. Az eddig hallottak alapján Snapdragon 835 lapkakészlet és 6GB RAM bújhat meg a motorháztető alatt. Az akkumulátor kapacitása 4500mAh, a hátul pedig remélhetőleg dupla modulokat találunk. Állítólag szeptember közepéig megjelenik az újdonság, nagyjából 640 eurós fogyasztói árat jósolnak neki az elemzők.