Nougat rendszer kap a Galaxy J5 (2016)

Úgy tűnik a Samsung nem feledkezik meg a tavaly márciusban bemutatott Galaxy J5 (2016) mobilok Nougat frissítéséről sem.


A múlt évben Marshmallow rendszerrel bonthattuk ki a dobozból a J5 (2016)-ot, most viszont a Wi-Fi Certified arról árulkodik, hogy hamarosan már Android 7.0 platformmal is használhatjuk majd a készüléket. A Wi-Fi után még további más tanúsítványok beszerzése is szükséges ahhoz, hogy a mindenki számára letölthető legyen az új verzió, ezért egyenlőre még nem tudni, hogy pontosan mikor válik elérhetővé, de remélhetőleg még ebben az évben.

A Samsung Galaxy J5 (2016) 5,2 hüvelykes 720p felbontású megjelenítővel rendelkezik. A memóriák terén 2 GB RAM és 16 gigabájtos bővíthető belső tárolót kapott a mobil. A motorháztető alatt pedig egy Snapdragon 410 processzor dübörög. A hátlapon 13 megapixeles kamera helyezkedik el, az előlapon pedig egy 5 megapixeles modul kapott helyet. A telefon a mai napig teljes mértékben megállja a helyét a mindennapi használat során, az új Android rendszerrel pedig még jobb teljesítményre és üzemidőre számíthatunk.