Egy képen pózol az iPhone X és a Note 8

Az év hátralévő részében a Note 8 és az új iPhone versengésére számíthatunk, persze jön a Mate 10 és az LG V30 is, de a felhasználók többsége valószínűleg a Samsung vagy az Apple készülékére pályázik.


Tegnap a Note 8 már bemutatkozott és a következő hónapban érkezik az iPhone X vagy iPhone 8 névre keresztelt, felspécizett Apple okostelefon. Ettől függetlenül, azért már számos vázlatot és rajzot láthattunk az eszközről, mint tudjuk, itt is visszaköszön a káva nélküli kialakítás, akárcsak más gyártóknál. Az Apple egész egyedi módot választott, a minél nagyobb képernyő/test arány eléréséhez.

Az előlap felső részén lévő beszédhangszóró mellett találjuk a szenzorokat, utánuk mindkét oldalt félszigetként benyúlik majd a kijelző. Most előkerült pár kép, amin a Samsung phabletjét és az új iPhone-t tudjuk összehasonlítani minden irányból, gondolom mondanom sem kell, hogy méretben egészen nagy különbségek vannak, teljesen eltérő kategória a kettő. A felvételek jelen esetben csak szemléltetés céljára szolgálnak.

A picit kinyúló kamerák miatt az iPhone-t vastagabbnak mondanám, mint látszik jack csatlakozó most sem lesz. A kárácsonyi hajrát követően kiderül melyik gyártó taktikázott jobban és ki mellett tették le a voksukat a felhasználók, de addig még pár hónap hátra van és mások is bele szólhatnak ebbe a versenybe.