Kiszivárgott a Mi Mix 2 megjelenésének dátuma és egy kép a mobilról

A Xiaomi Mi Mix-et 2016 októberében mutatták be, akkoriban az első szinte kávamentes készüléket igen nagy népszerűség övezte, most pedig úgy tűnik, akár kevesebb, mint egy hónap múlva jöhet a folytatás.


Egyenlőre még semmi hivatalos forrásból származó információt nem tudni a Mi Mix 2-ről, de ettől függetlenül, persze gőzerővel dolgozik a cég és beszállítók, hogy az utolsó negyedévben debütálhasson az újdonság. Az azért leszögezhetjük, hogy a tavalyi modell vonásait biztosan magán hozza majd a Mi Mix 2, gondolok itt a megjelenítő körüli keretre és a most kiszivárgott kép alapján a kerámia hátlapra is. Sajnos az utóbbi miatt akadozott az eladás, az értékesítés megkezdését követő hónapokban, mivel igen nehéz volt az előállítása, mellesleg a kereslet is nagy volt a telefonra. A lenti képen, az állítólagos Mi Mix 2 fehér színű kerámia hátlapja látható.

Rögtön szembetűnhet az alul lévő töltőcsatlakozó helye, ami valószínűleg már USB-C szabványt képvisela. Két oldalt pedig a hangszórók részére fenntartott terület látható. Jóval fentebb pedig két kör alakú kivágás, ide kerülhetnek a Mi Mix 2 dupla kamerái, de az is lehet, hogy az egyik egy ujjlenyomat olvasó részére van kihagyva. Egy másik forrás szerint, szeptember 12-én fogják bemutatni az eszközt, de ezt azért még ne vegyük biztosra. Várhatóan Snapdragon 835 rendszerchippel és  4 GB/128 GB, 6 GB/128 GB és 8 GB/256 GB változatokban juthatunk majd hozzá.