3D rendervideón a Mate 10

A Mate 10 az egyik legjobban várt Huawei okostelefon az évben. Sok pletykát hallhattunk már vele kapcsolatban és az egyre közeledő bemutatóból kifolyólag, hétről-hétre többet tudunk meg az eszközről.


Most a CompareRaja és az OnLeaks jóvoltából kiszivárogott egy rövid videó, amin állítólagosan a phablet 3D tervrajza látható. Azt érdemes megjegyezni, hogy a EntereView Display kijelzővel rendelkező, minimális kávákkal ellátott modellre csak a Mate 10 Pro vásárlás esetén tudunk hozzájutni. A hagyományos Mate 10 az elődhöz hasonló kialakítást fog kapni, tehát picit vastagabb keretekkel és megjelenítő alatt home gombbal. A hátlapon rögtön feltűnik, hogy a kameralencse, lézeres távolságmérő és a dupla LED vaku szinte elveszik, ez pedig a korábbi fém ház helyett, üveg kivitelre utal.

Hardver szempontjából, már elkönyvelhetjük a Kirin 970 lapkakészletet és szerintem az Android Oreo is borítékolható, a legfrissebb EMUI kezelőfelülettel. Október 16-án minden részlet kiderül, de addig még biztosan fogunk hallani a Mate 10-ről.