Kínában már hivatalos a három kamerás Samsung Galaxy C8

A pletykák alapján sokáig úgy tűnt, hogy a Galaxy C széria egyik új tagja lehet majd a Samsung első dupla hátlapi kamerával rendelkező készüléke. Persze az augusztus végén érkező Note 8 már rácáfolt erre, ettől függetlenül most megérkezett a második hasonló tulajdonságokkal rendelkező eszköz, de azért akad pár eltérés a modulok terén a ceruzás phablet-hez képest.


A kamerák kiosztása a következőképp alakul, hátul 13MP f / 1,7 + 5MP f / 1.9 rekeszértékkel, a másodlagos egység pedig 16MP f / 1.9 mellé pedig egy LED vaku is társul. A Super AMOLED kijelző mérete 5,5 hüvelyk, felbontása 1920×1080 pixel. Memória terén kettő variáns is piacra került, 3GB RAM mellé 32GB tárhely, míg az erősebbik modell 4GB / 64GB-os kiosztást kapott.A processzor nyolc magos, ebből az energia takarékos magok órajele 1.69GHz ha pedig egy kis extra teljesítményre van szükség aktiválódnak a 2.39GHz-es órajelen ketyegő egységek is.Az akkumulátor kapacitása 3000mAh, amit a jó öreg micro USB porton keresztül tudunk tölteni. Akár kettő SIM kártyával is használható az eszköz, a hibrid slot-ból kifolyólag viszont, így le kell mondanunk a micro SD bővítési lehetőségről. A telefon 52,4 X 74,7 X 7,9 milliméteres méretekkel rendelkezik, súlya 180 gramm.

Adottak a szokásos kapcsolódási módok, mint a 802.11 B / G / N-2,4 GHz-es WiFi, Bluetooth v4.2, GPS, GLONASS és a jack kimenet. Van továbbá ujjlenyomat-olvasó, arcfelismerő és nem maradt ki az Always on Display sem. Sajnos a globális megjelenésről egyenlőre nem esett szó, feltehetően hozzánk nem fog eljutni az eszköz, maximum szürkeimportos változatban.