Meglepően jól bírja a gyűrődést a Note 8

A Galaxy Note 8 egyenlőre még nem került az előrendelők kezébe, de úgy látszik a telefonok nyúzásáról ismert Zack már hozzájutott egy modellhez, amit rendesen meg is nyüstölt, az erről készült videót pedig feltette a JerryRigEverything nevű YouTube csatornájára.


A Gorilla Glass 5 üveg pontosan azon a keménységi fokozaton karcolódik meg mint amire számítani lehetett, mivel a készülék kerete fémből van, így nem meglepő, hogy könnyen sérül. A hátlap is elég erősre sikerült, viszont az ujjlenyomat olvasó szintén könnyen karcolódik, ennek ellenére használható marad.A tűzpróbán is átmegy a telefon, bár szerintem senki nem vetné alá ilyen megmérettetésnek okostelefonját. A legnagyobb kérdés a hajlíthatóság, elég vicces lenne, ha egy több mint 300 ezer forintos telefont kézzel is könnyedén meghajlíthatnánk, szerencsére nem is kellett csalódnunk a Samsungban. Gyakorlatilag külső segítség igénybevétele nélkül ez lehetetlen, egy átlagember számra.

Ahogy mondani szokták puding próbája az evés, amikor majd a tulajdonosok megkapják a phabletet minden apró hiba kiderül, remélhetőleg nem fog a mobil a Note 7 sorsára jutni.