Hamarosan egy újabb mobil kaphatja meg az Oreo-t

Mint azt tudjuk elég nehézkesen szokott megérkezni a különböző gyártók készülékeire a legújabb Android rendszer, a Nokia már most bebiztosította magát a kiszivárgott képek alapján. Ez pedig arról árulkodhat, hogy talán már idén letölthetjük az Oreo-t az egy hónapja bemutatott Nokia 8-ra.


A HMD Global már korábban kijelentette, hogy minden Andoridos Nokia készülékére meg fogjuk kapni a legfrissebb Android rendszert. Most napvilágot látott két kép egy Nokia 8 modellről amin már elérhető az Android 8 béta változata. A fotók alapján a rendszer 1,3 GB helyet foglal, Juho Sarvikas a HMD Global termékfejlesztésért felelős igazgatója tette közzé a képeket twitter oldalán, ezzel pedig be is biztosította részükre a platform érkezését.

A Nokia 8 a múlt hónap közepén mutatkozott be, sajnos a készülék, a már korábban róla kiszivárgottakon információkon kívül semmi újdonságot nem hozott magával. A HDM jelenlegi csúcskészüléke 5,3 hüvelykes 1440 x 2560 pixelfelbontású IPS LCD megjelenítővel rendelkezik, mely mögött egy Snapdragon 835 rendszerchip, 4 GB RAM és 3090 mAh-s akkumulátor kapott helyet.