Új színváltozatban jön a Galaxy S8 Európába

A Galaxy S8 és S8 Plus már így is elég bőséges színválasztékban szerezhető be hazánkban. Sejthető volt, hogy akár csak az előző generáció esetében, itt is felkerülnek újabb árnyalatok a palettára, érkezik is az első, aminek főként a hölgy felhasználók fognak örülni.


A rózsaszín változat első körben Tajvanon vált elérhetővé, majd ezt követően Észak-Amerikában is a boltok polcaira került. Most pedig egy holland kiskereskedő oldalán is feltűnt, ami azt jelenti, hogy lassacskán nálunk is megtalálható lesz.Az árcédula marad a szokásos, legalábbis nálunk. Specifikációk szempontjából, a márciusban debütált modellekhez hasonlóan Exynos 8895 lapkakészletre és 4GB belső memóriára számíthatunk. A hátlapi kamera továbbra is 12 megapixeles, az energia ellátásért pedig 3000 mAh akkumulátor felel.
Arról viszont még nincs infó, hogy Galaxy S8 Plus mikor érkezik rózsaszín kivitelben, remélhetőleg előbb utóbb erre is sok kerül. Továbbá az elkövetkezendő hónapok során még biztos számíthatunk legalább 2-3 újabb színre.