Bődületes hibával került forgalomba jó pár Pixel XL 2 mobil

A Google készülékei hemzsegnek a hibáktól, annak ellenére, hogy a HTC és az LG is már régi játékosnak mondható a pályán, mégis orbitális baklövéseket követtek el.


Első körben a hangszórókkal akadtak problémák, majd a kijelző kezdett vacakolni egyes modelleknél. Később kiderült, hogy a megjelenítő polarizációja sem az igazi és a fekete színek valami oknál fogva szemmel láthatóan “csúsznak” a kijelzőn. Talán már ennyi is bőven elég lett volna, de erre sikerül még rátenni egy lapáttal. Ráadásul egy akkora baklövéssel, ami talán most fordul elő először a történelemben az emlékezetem szerint. A napokban több felhasználó elkezdett panaszkodni, hogy a frissen megvásárolt Google Pixel XL 2 okostelefonja egyszerűen nem kapcsol be. A lenti képen látható hibaüzenet fogadja a tulajdonosokat.

Minimális angol tudás elkél a szöveghez, de ha valaki ennek hiányában szenvedne elárulom, hogy a Google-nek sikerült operációs rendszer nélkül, piacra dobni a készüléket. Tehát valahogy lemaradt róla az Android. Ezt követően újabb érdekesség ütötte fel a fejét, kiderül ugyanis, hogy a spéci 18 wattos gyári töltőfej csupán 10,5 watton képes üzemelni, azaz nem tölt olyan gyorsan mint azt várnánk. Kicsit érdekesen festenek a dolgok, nem lepődnénk meg ha jövő héten újabb hibára derülne fény.