Megjelenés előtt, unboxing videón a OnePlus 5T

A OnePlus 5T bemutatója november 16-án lesz, viszont új tűnik túl nagy meglepetést már nem tud majd a felhasználóknak okozni a cég. Hiszen a specifikációk rég kiszivárogtak és az sem sűrűn fordul elő, hogy egy mobilról a megjelenés előtt kerül fel unboxing videó a netre.


Az új zászlóshajó ennek esett áldozatául, ráadásul több egész jó minőségű kép is kiszivárogott a készülékről. Az már tudjuk, hogy a hardveres összetevők szempontjából nagy változásokra nem kell számítanunk. Leginkább a dizájn tekintetében találunk eltéréseket az elődhöz képest.

A leginkább szembetűnő az előlapot érinti, kávamentes külsőt kap az újdonság, de a telefon mérete nem túlzottan fog növekedni. A kijelző viszont 6,01 hüvelykesre hízik, képaránya 18: 9-es, a felbontás pedig 1080 x 2160 pixel lesz.Ehhez persze faragni kellett az felső és az alsó keretből, az utóbbinak köszönhetően a home gombba rejtett ujjlenyomat-olvasónak is búcsút kellett intenünk, a OnePlus 5T esetében már a hátlapon fogunk találkozni vele.A várakozások ellenére csak Android 7.1.1 rendszert találunk a mobilon, pedig már illő lett volna Oreo-val piacra dobni. A cég legutóbbi közleménye szerint az Android 8 frissítés már béta fázisban jár, így talán nem kell majd sokat várnunk rá. A hivatalos leírásból kiderül, hogy az okostelefon 156,1 x 75 x 7,3 milliméteres méretekkel rendelkezik, súlya 162 gramm. A Snapdragon 835 mellé 6/64 és 8/128 GB-os RAM/tárhely variációkat választhatunk, természetesen az utóbbihoz vastagabb árcédula is jár majd.A 3300 mAh akkumulátort Usb C porton keresztül tudjuk majd tölteni, a Dash Charge gyorstöltővel. Feltehetően valamivel magasabb áron kezd, mint a nyáron debütált OnePlus 5, de pontosat csak november 16-án tudunk majd mondani.