Újabb pletykák az Infinity kijelzős Galaxy A5 (2018)-ról

Az első Samsung Galaxy A5 modell még 2014-ben mutatkozott be, de évről évre egy újabbal áll elő a gyártó, most pedig radikális változásokon esik át a jövő évre szánt modell.


Az eddig kiszivárgott információk alapján már tudhatjuk, hogy a Galaxy A (2018) modellek a Galaxy S8-hoz hasonlóan Infinity Display megjelenítőt kapnak majd. Egyenlőre azt még nem tudni, hogy a legkisebb, vagyis az A3 is efféle kijelzővel rendelkezik-e, de az A5 és az A7 biztosan megkapja a Galaxy S8 egyik ütőkártyáját. Már a tavalyi húzással is több vevőt magához csalogatott a gyártó, mikor vízállóvá tette a készülékeket, de most még ha megkapják a kávamentes megjelenítőt akkor fog csak igazán bővülni a vásárlók köre.

Hivatalos információkat egyenlőre természetesen most sem tudtunk meg a gyártótól, de az már biztos, hogy az A5 (2018) a cég saját Exynos 7885 lapkájával fog rendelkezni. A napokban megkapta a mobil a Bluetooth tanúsítványt is, ami pedig arról árulkodik, hogy a Samsung első olyan középkategóriás telefonja lesz ami Bluetooth 5.0-val fog rendelkezni.

Az SM-A530N típusszámú modell, vagyis az A5 (2018) beszerezte az FCC tanúsítványát is, ez pedig azt jelenit, hogy már nem kell sokat várnunk a megjelenésre. Amit eddig tudunk róla azok alapján sokak kedvence lehet a közeljövőben, mivel 4 GB rendszermemóriát, 5,5 hüvelykes 2160 x 1080 pixelfelbontású megjelenítőt és ezúttal is IP68 minősítést is kap a Galaxy A5 (2018).