Valós fotón pózol a Galaxy S9 és S9 Plus

A Galaxy S9 mobilok mostanában számos pletyka tárgyát képezik. Eddig csak talán egy alkalommal láthattunk olyan valós képet, amin állítólag a szóban forgó duó egyik fele szerepelt.


Viszont hitelessége igencsak megkérdőjelezhető volt. Azt, hogy miért korábbi cikkünkből megtudhatjátok. Most viszont kiszivárgott egy kémfotó, a szokásos rossz minőségben, rajta pedig (elvileg) a Galaxy S9 és S9+ látható. Az eddig is tudtuk, hogy az előlapon nagy változásra nem kell számítanunk, a kép készítője sem erre koncentrált.Viszont hátul, lesz pár átalakítás, főként a kamera és az ujjlenyomat-olvasó elhelyezkedését illetően. Egyenlőre nagyon úgy tűnik, igaz a korábbi szóbeszéd miszerint, csak a nagyobbik modell rendelkezik majd dupla kamerákkal. A specifikációk terén nálunk az új Exynos lapkával lehet kalkulálni, míg az ázsiai és amerikai variánsok Snapdragon 845 chipsetel lesznek felszerelve.

Úgy hírlik a belső memória mérete a Galaxy S9+ esetében 6 GB lesz, míg kistestvére 4 GB RAM-al fog rendelkezni. A megjelenés valamikor az első negyedéveben várható és biztosan, hogy mélyen a zsebünkbe kell majd nyúlnunk.