Hivatalosan is feltűnt a Samsung Galaxy J2 (2018)!

Eddig semmi megerősítést nem kaptunk a Samsung Galaxy J2 (2018) érkezésével kapcsolatban, most azonban a gyártó saját weboldalán bukkantak fel kiegészítők a még be nem mutatott készülékhez.


A specifikációk szempontjából 5 hüvelykes 540 x 960 pixelfelbontású Super AMOLED panellel fog jönni a következő generáció. A lapkakészlet Snapdragon 425 lesz, Adreno 308 grafikus gyorsító kíséretében. A rendszermemória pedig a kategóriához hűen maradt 1,5 GB. A tárhely terén sem lesz nagyon eleresztve a J2 (2018), szerencsére már a legtöbb gyártó kezdi elfelejteni a 8 GB ROM-ot a belépő kategóriában is, itt például 16 GB-ot kapunk. Szükség esetén akár, egy 256 GB sd kártyával is bővíthetünk rajta.

A Samsung weboldalán gyári tokok láthatóak a még nem “teljesen” hivatalos eszközhöz, az oldalon látottak alapján elkönyvelhetjük a fekete és arany színt. Az újdonság gyárilag Android 7.1 rendszerrel fog az üzletek polcaira kerülni. A hátlapon 8 míg az előlapon pedig egy 5 megapixeles kamerával fog rendelkezni. Az árazás egyenlőre még nem ismert, de kb. 115-138 dollár közötti összegre számíthatunk és lehetséges, hogy elsőként a feltörekvő piacokon válik majd elérhetővé.