Ismét felbukkant a hivatalos bejelentés előtt a Nokia 6 (2018)

Az igazán népszerűre sikerült Nokia 6 folytatásáról úgy tűnik, hogy már holnap lerántja a leplet a gyártó, azért még megjelenés előtt egy nappal is kaptunk egy kis promóciós anyagot az újdonságról.


Az már tudjuk, hogy 5,5 hüvelykes Full HD felbontású megjelenítővel, Snapdragon 630 processzorral és Adreno 508 grafikus gyorsítóval érkezik a Nokia 6 (2018) legalábbis a TENAA oldalán korábban ezek az információk voltak olvashatóak. Mindezek mellett 4 GB rendszermemória és 32 vagy 64 gigabájtos belső tároló dukál a modell mellé, de szükség esetén 128 GB sd kártyával is bővíthetünk a háttértárolón. A készülék 16 megapixeles hátlapi kamerával és 8 megapixeles előlapi modullal rendelkezik majd.

A mai napon ismét feltűnt egy kép a készülékről, melyen ugyan nagyrészt kínai írásjeleket láthatunk, de a mobil kijelzőjén lévő “1” szám azt jelzi, hogy már csak egy napot kell várnunk a megjelenésig. Az előd igen nagy népszerűségnek örvend még most is, már az első értékesítési napon egy perc alatt elfogyott az akkor éppen aktuális készlet. Az biztos, hogy a HMD is érzékelte az érdeklődést a Nokia 6 után, ezért is történik meg a bejelentés még az MWC előtt.