Beindult a Galaxy S9 mobilok marketing gépezete

írta: remake

A Samsung Mobile Korea három rövid videót tett közzé, amik a cég érkezőben lévő zászlóshajóinak főbb tulajdonságait hivatottak bemutatni.


Az első a sebességről szól, bár a mindennapi használat során nem hinném, hogy érezhető különbséget tapasztalhatunk majd egy Galaxy S8-hoz képest. Viszont a tesztek alapján jóval erősebb az új Exynos és Snapdragon lapka az előző generációnál.

A második videó a kamerával kapcsolatos. Már a Galaxy S7 duó óta kiváló felvételeket lehet lőni alacsony fényviszonyok mellett is, a Samsung csúcskészülékeivel. Nem lesz ez másként a Galaxy S9 mobilokkal sem, amik a pletykák szerint f / 1.5-ös objektívet kapnak és szuper-lassításra is képesek lesznek.

A harmadik videó után szerintem már mindenki nyugodtan tud majd aludni, hiszen egy okostelefonokhoz elengedhetetlen funkciót kapunk a 3D-s emojik személyében. Persze ha kimarad a terhes néger férfi kutyát sétáltat emoji, akkor már nem is számít jó vételnek a két Samsung mobil.

Február 25-én ismerkedhetünk meg az újdonságokkal, még az MWC előtt egy külön rendezvény keretein belül. Nagyjából már mindent megtudhattunk róluk, ha valamiről lemaradtál volna olvasd el korábbi cikkeinket.