Képeken az Android One-t futtató Nokia 1 és 7 Plus

írta: odinsann

A mindig megbízható forrásokból dolgozó Even Blass, most a Nokia várhatóan hónap végén bemutatkozó két készülékéről posztolt, Twitter oldalán.


Úgy tűnik, hogy a HMD Global hamarosan két újabb mobillal fogja bővíteni repertoárját. Korábban már hallhattunk a Nokia 1 és a Nokia 7 Plus készülékekről, azonban a ma kiszivárgott képeknél hitelesebbeket még nem igazán láttunk róluk. Ha minden igaz február 25-én ismerkedhetünk meg az újdonságokkal, vagyis az MWC előtti napon, csak úgy mint a Samsung csúcsmodelljeivel.

Az eddigiek alapján a 6 hüvelykes FullHD+ felbontású megjelenítővel fog érkezni a Nokia 7 Plus változata. A rendszer gyorsaságáról egy Snapdragon 660 processzor gondoskodik majd, memóriából pedig 4/6 GB RAM és bővíthető 64 GB ROM áll majd rendelkezésünkre. Jól látható a hátlapon a dupla kamerarendszer, ezek a szóbeszéd szerint 12 + 13 megapixelesek lesznek, a képek alapján merőben más és nagyobb lesz, mint az alap Nokia 7.

Barcelonában leránthatják a leplet a Nokia 1-ről is, ennek a készüléknek a hardveres felépítése egyenlőre még nem nem ismert, de körülbelül 4,5 hüvelykes kijelzővel rendelkezik majd, illetve két SIM kártyát lesz majd képes befogadni.