Titokzatos videót tett közzé a Sony

írta: remake

Az már eddig is világos volt, hogy a Sony készül legalább egy mobillal az MCW-re. A japán cég február 26-án tart egy sajtóeseményt, ahol nagy eséllyel az Xperia XZ2 névre keresztelt csúcsmobilt ismerhetjük meg.


Ma a Sony közzétett egy rövid videót, az egyenlőre rejtély hogyan kapcsolódik majd ez a titokzatos Xperia H8266 modellszámú készülékhez. Az biztos, hogy a mérnökök dobták a több éves dizájnt és egy teljesen új külsővel jöhet az zászlóshajó. Több pletyka is napvilágot látott az eszközzel kapcsolatban. A telefon már megjárta az AnTuTu-t, így a specifikációkat illetően, nem a sötétben tapogatózunk. A lapkakészlet Snapdragon 845, memória szempontjából állítólag kettő variáns is szóba jöhet, 4/64 és 6/128 GB-os kombinációban.

A 18:9-es kijelző felbontása 1080 x 2160 pixel és állítólag az előlapon minimális kávákat találunk majd. A hátlapon a régóta várt dupla kamerák és az sincs kizárva, hogy előre is két modult kapunk. Az IP védettség biztosan nem marad ki, ellenben a jack csatlakozóval, aminek erre elég nagy esélye van. Nem sok idő maradt február 26-ig, addig még biztosan hallat magáról a Sony újdonsága.