Kiszivárogtak a Huawei P20, P20 Lite és P20 Pro sajtóképei

A Huawei nagyszabású bemutatója előtt Even Blass úgy döntött a teljes P20 széria fotóját közzéteszi.


Kicsit kezd már furcsa lenni az a Huawei P20 “mizéria” mivel a most nyilvánosságra kerülő képeken mindegyik modell kameraszerkezete függőlegesen helyezkedik el, nem pedig úgy ahogy a tegnap közzétett videóban láttuk. Ugyan a P20 és P20 Lite már járt a Kínai Hírközlési Hatóságnál, de a legnagyobb modell a P20 Pro ott készült fotóit még nem tekinthettük meg.

A fent látottak alapján úgy tűnik, hogy mégsem vízszintes kamera kiosztást kap az eszköz, hanem a többi modellhez hasonlóan függőlegesen helyezkednek majd el a lencsék. Az alap P20-hoz hasonlóan kapunk az előlapra home gombot a kijelző tetejében lévő notch pedig nagyon hasonlíthat az iPhone X-éhez, csak jóval keskenyebb.

A Huawei P20 első ránézésre szinte teljesen megegyezik a P20 Pró-val leszámítva azt, hogy kisebb, valamint ha megfordítjuk a készüléket, akkor a hátlapon csak dupla kamerát láthatunk a Pro változattal ellentétben.

Egyenlőre utolsó a sorban a Huawei P20 Lite, melynek kijelzője alatt már nem találunk home gombot, az ujjlenyomat olvasó a hátlapra került, ahol szinték két kamera kapott helyet. Március 27-én esedékes a Huawei rendezvénye, ahol még többet megtudatunk a P termékcsalád következő tagjairól. A P20 Lite, P20 és P20 Pro ára a hét elején már kitudódott, nagyjából azt kaptuk amire számítani lehetett, egy kis drágulást az előd modellekhez képest.