Oreo frissítési dátumok érkeztek a Samsung mobiljaihoz

írta: remake

A Samsung elég gyatrán áll Oreo frissítések terén, eddig csak a Galaxy S8 és Galaxy S8 Plus kapta meg a rendszert. Félig-meddig talán ide sorolhatjuk az új csúcsmobilokat is, de a Galaxy S9 duó már alapból Android 8-al érkezett.


A török Güncel Miyiz nevű weboldal a napokban publikát egy listát amiből állítólag megtudhatjuk mikor frissülnek a dél-koreai cég egyes készülékei a kekszes rendszerre. Nem világos, hogy nekik honnan jött a füles, de érdemes egyenlőre pletyka szinten kezelni a látottakat, hiszen a forrás nem a Samsung Mobile.Már eddig sem volt titok, a Note 8 tulajok számíthatnak következő körben a frissítést jelző értesítésre, úgy tűnik ez a dátum március 30 lesz. Valószínű a nálunk forgalomban lévő Note 8 okostelefonok egy pár nap csúszással kapják meg, már ha független mobilról beszélünk, a szolgáltatók esetében pár hét várakozási idő kalkulálható.

Samsung Galaxy Note 8 Március 30
Samsung Galaxy S7 Április 13
Samsung Galaxy S7 edge Április 13
Samsung Galaxy A7 (2017) Május 25
Samsung Galaxy A5 (2017) Május 25
Samsung Galaxy A3 (2017) Május 25

Ezt követően a Galaxy S7 és S7 edge a soros, április 13-án, majd a Galaxy A széria tavalyi modelljei következnek. Az oldalon több eszköz is fel van sorolva, amire köztudott, hogy érkezni fog az Oreo, ilyen például a Galaxy A8 és A8+ (2018), de az esetek többségében nem kapunk dátumot. Egyenlőre kénytelenek leszünk beérni a fentiekkel.