Két kedvcsináló videó is érkezett a OnePlus 6-hoz!

írta: remake

Egyre közeledik a OnePlus 6 megjelenése, ezért a kínai cégnél úgy döntöttek elindítják a mobil marketingkampányát. Érkezett is két videó az egyik a sebességről, a másik pedig egy Bosszúállók: Végtelen háború kiadásól árulkodik.


Az első csupán négy másodperces, légyeges információt nem tudunk meg belőle. A felvételen láthatunk egy szöveget “a sebesség amire szükséged van” ez feltehetően a készülékben helyet kapó Snapdragon 845 lapkára utal.

Pete Lau a OnePlus vezérigazgatója már korábban megerősítette – és egyébként is borítékolható volt – ,hogy az újdonságban a Qualcomm csúcslapkája kap majd helyet. Carl Pei a cég társalapítója pedig a notch-ról árulkodott, állítólag 9,62 x 7,69 milliméteres méretekkel fog rendelkezni, tehát valamivel kisebb lesz, mint az iPhone X esetében.

A OnePlus 5T Star Wars Limited Edition után, most egy másik filmes témájú OnePlus mobil elindítása is szóba jött. Állítólag a cég már korábban felvette a kapcsolatot a Marvel Studios-al és a hamarosan a mozikba kerülő Bosszúállók legújabb részéhez köthető OnePlus 6-ra is számíthatunk.

A filmet április 26-tól kezdik vetíteni, így nagy esély van a készülék hónap végi megjelenésére is. Specifikációk szempontjából ugyan azokat a hardveres összetevőket kapja mint az eredeti OnePlus 6, de jó eséllyel számíthatunk különleges dobozra, egy hangyányit eltérő külsőre és Végtelen háborús háttérképekre is.