RGBW kijelzővel érkezhet az LG G7 ThinQ

írta: remake

Az LG mobil részlege már évek óta nem valami fényesen muzsikál, az elmúlt esztendőkben jelentős vesztességgel zárt a szekció. Ami egészen odáig vezetett, hogy az LG Mobile új vezetőt kapott és alaposan átgondolták eddigi stratégiájukat.


Nem is mutatkozott be februárban az MWC-n a zászlóshajó, állítólag azért, mert a kisebbik dél-koreai gyártó már nem kíván egyből a vetélytársak új készülékeire válaszolni. Most újabb infó jött az LG G7-ről, állítólag az eszköz RGBW panellel fog rendelkezni. Egy ilyen kijelző közel 35 százalékkal kevesebb energiát fogyaszt mint társai.Ettől függetlenül nem számít nagy újdonságnak, már korábban is találkozhattunk egy-két esetben ilyen megjelenítővel. A 6 hüvelykes kijelző 19:9-es képaránnyal rendelkezik és a felső részén ott találjuk a notch-t, amin a szelfi kamera, beszédhangszóró és a fényérzékelő kap helyet.

Kiszivárgott egy rövid videó is, amin a készüléket minden irányból megtekinthetjük. Persze nem valós felvételről, hanem egy CAD vázlatról van szó. A telefon üveg házzal rendelkezik, méretei 53,2 x 71,9 x 8,2 milliméter. Egy friss infó szerint, akárcsak a február végén bemutatott V30, az újdonság is megkapja a MI-re utaló ThinQ nevet és az olyan hozzá tartozó funkciókat is, mint a tárgy felismerés vagy a QLens.

A forrás szerint az LG G6 tulajok is számíthatnak majd ezekre a kis szoftveres extrákra egy frissítést követően, ami valamikor nyáron lesz esedékes. Az LG csúcsmobilja akárcsak a legtöbb felsőkategóriás készülék Snapdragon 845 lapkakészlettel fog rendelkezni. A memória szempontjából pedig 4/64 és 6/128 GB-os variánsokra számíthatunk.

MEGOSZTÁS