Hamarosan itt az S7, S7 edge és az A3, A5 (2017) Oreo frissítése!

Annak ellenére, hogy a Samsung általában le van maradva a rendszerfrissítésekkel, de támogatást nyújt korábbi készülékei számára is.


Az Android Oreo terjedése azért már jobban halad mint eddig, hála az elmúlt időszakban bemutatott mobiloknak és a régebbi készülékekre megérkező frissítéseknek. A Wi-Fi Alliance tanúsítványa szerint pedig “régi” népszerű Samsung modellek is hamarosan megkapják az Oreo rendszert. A Galaxy S7 és S7 edge még 2016 elején mutatkozott be, a két zászlóshajó igen szép számban talált gazdára. A Wi-Fi Certified adatlapja pedig egy Android 8.0 verzióval rendelkező S7 és S7 edge mobilról árulkodik.

Jó hír, hogy a Samsung az S7 széria mellett az A szériáról sem feledkezett meg, mivel ezzel egyidőben a Galaxy A3 és A5 (2017) is beszerezte ugyan ezt a tanúsítványt szintén Oreo rendszerrel.

Mivel már tudjuk, hogy mikor az eszközöket új OS verzióval a Wi-Fi Alliance-nál hitelesítik a végleges frissítésig csak pár hetet kell várnunk. Persze régiótól függően lehetnek még ezen túl is csúszások, de csak türelmesnek kell lennünk.