Honor csúcsmobil érkezik május 15-én

írta: remake

Voltak már arról pletykák, hogy a Huawei egy kisebb méretű Honor View 10-en dolgozik. Nagyon úgy fest a dolog, hogy május 15-én lerántják a leplet a mobilról.


A sajtómeghívó alapján Londonban tart majd egy rendezvényt a kínai cég. Pontosan nincs megnevezve melyik készülék bemutatójára esedékes, de a kép alapján nyilvánvalóan egy okostelefonról van szó. A kamerához köthető AI-ból kiindulva pedig egy felsőkategóriás  eszközre számíthatunk.A múlt héten szivárgott is ki pár kép, amin állítólag a Honor 10 egyik prototípusa látható. Kicsit úgy néz ki a képen látható masina, mintha a Honor View 10-et és a Huawei P20-at gyúrták volna össze. Elől a kijelző felső részében a notch látható, akárcsak a P széria legújabb modelljei esetében. Hátul pedig vízszintesen elhelyezkedő dupla kamerákat találunk.

A home gomb is jelen lesz, de ezzel az előbb felsoroltak közül mindkettő rendelkezik. A szóbeszéd szerint a Honor 10 érintőképernyője 5,7 hüvelykes, a motorháztető alatt pedig Kirin 970 chipset muzsikál. A specifikációk teljes listáját és az árcédulát egyenlőre homály fedi, közel másfél hónap van a bemutatóig, addig biztosan hallunk még a mobilról.