A várható árak mellett, egy újabb kémfotó is kiszivárogott a OnePlus 6-ról

írta: remake

Még nem a OnePlus 6 bemutatkozásának dátuma, de szinte minden nap érkezik valami hír a mobilról, így sejthető, hogy a debütálásra sem kell már sokat várni.


Most kiszivárgott egy újabb kémfotó, amin teljes egészében megtekinthetjük a telefont, illetve egy rövid promóciós videó is érkezett, bár az utóbbi friss infó szempontjából egy nagy kerek nullával egyenlő.

Csupán azt szeretné a gyártó jelezni, hogy a OnePlus 5 és OnePlus 5T-nél bemutatott gesztusok továbbra is elérhetőek lesznek és lezárt képernyővel is elindíthatunk bizonyos alkalmazásokat.

Előkerült egy táblázat is, ezen a OnePlus 6 egyes régiókra lebontott fogyasztói árait láthatjuk. Amivel sokra nem megyünk, mert nagyon úgy tűnik csak tippekről beszélünk.Az viszont kiderül, hogy három tárhely kombinációkban lesz beszerezhető az újdonság. Kicsit fura ez a táblázat, mert az már eddig is világos volt, hogy belső memória szempontjából 6 és 8 GB-os variánsokra számíthatunk, de ez valahogy lemaradt innen.

A következő képen állítólag a OnePlus 6 látható, tisztán kivehető a kijelző felső részén a notch, amivel mostanában már elég sok okostelefonon találkozhattunk. A felvételen szereplő eszközön épp az AIDA64 applikáció fut, ami lényeges információkat árul el a lapkakészletről.Már eddig is tudtuk, hogy Snapdragon 845 található majd a burkolat alatt, így ez nem újdonság. A pletykák szerint a hátlapon 16 + 20 megapixeles kamerák leszek, az akkumulátor pedig 3450 milliamperórás kapacitással rendelkezik majd.