Újabb infók érkeztek a Galaxy A6 és Galaxy A6 Plus mobilokról

írta: remake

Az elmúlt hetek történései alapján nyilvánvaló, hogy a Samsung hamarosan elindítja a Galaxy A6 és Galaxy A6 Plus okostelefonokat.


Azért túlzás lenne azt állítani, hogy a specifikációkról mindent tudunk, de most egy tipster-nek köszönhetően kaptunk pár lényeges információt. Az 5,6 hüvelykes Galaxy A6 kijelzője 2220×1080 felbontású lesz, a pixelsűrűség pedig 441 ppi.Az már világos, hogy a chipset Exynos 7870, mellé pedig 3GB belső memóriát kapunk, a tárhely mérete pedig 32 GB, ami minden bizonnyal microSD kártyával bővíthető. A Galaxy A6 Plus megjelenítője 6 hüvelykes és akárcsak a kistesó FHD + felbontással rendelkezik, a pixelsűrűség itt is 441 ppi. Érdekes módon a forrás szerint a korábban hallott Snapdragon 625 helyett, Snapdragon 450 lapkát kapunk.

Az utóbbi szintén nyolc magos, de valamivel lassabb, maximálisan 1,8 GHz-es órajelen ketyeg a cpu, ezzel szemben a Snapdragon 625-nél 2 GHz a plafon. A RAM itt már 4GB, de tárhelyből ez esetben is 32GB áll rendelkezésünkre, aminél szintén adott a bővítési lehetőség. Kíváncsian várjuk a két mobil, remélhetőleg a Samsung jó szokásához híven nem fog elszállni az árazás terén.