Tíz nap múlva megismerkedhetünk a Honor 10-el

A Huawei P20 széria után, most a Honor 10 bemutatója is esedékes, a cég egy régi szokásának köszönhetően előbb megismerkedhetünk az újdonsággal.


Ahogy közeledünk a Honor 10 bemutatójához, egyre több promóciós anyag érkezik a mobillal kapcsolatban. Korábban már megtudtuk, hogy az európai bemutató május 15-én esedékes, de a cég Kínában mindig előbb be szokta mutatni a Honor márkajelzéssel ellátott készülékeit.

Ennek köszönhetően pedig már április 19-én megtudhatunk mindent a Honor 10-ről. Az már biztos, hogy a P20 széria egyes tagjaihoz hasonlóan Kirin 970 lapkakészlettel érkezik a mobil. A kijelző 5,8 hüvelykes lesz, a hátlapon pedig két kamera kap helyet, ezek 12 + 20 megapixelesek lesznek. Az eddig közzétett promóciós képen a Huawei P20-nál megismert Twilight szín egy újabb változatáról árulkodnak a Honor 10 fotói.

A sorozat többi tagja eddig mindig olcsóbban volt beszerezhető mint az ugyan olyan hardverspecifikációkkal rendelkező Huawei P kiadások, remélhetőleg ez esetben is megtartja ezt a jó szokását a gyártó.