Közeli képen a Honor 10 kékes-lilás színű hátlapja

Már csak 9 napunk van a Honor 10 hivatalos kínai bemutatójáig, most egy sajtófotó szivárgott ki a hamarosan érkező mobilról.


Korábban is észrevehettük, hogy a Huawei P20 szériánál debütáló Twilight színhez hasonló változatban is elérhető lesz a hamarosan bemutatkozó Honor 10. Eddig azonban csak messziről láthattuk a készüléket a promóciós képeken, azonban most kiszivárgott a egy sajtófotó melyen egész közelről megtekinthetjük az április 19-én bemutatkozó újdonságot.

A hátlap festése kékes-lilás kombinációt kapott, ami a fény ráesésének szögéből kifolyólag változhat. Azt már korábban is tudtuk, hogy a hátlapon dupla kamera kap majd helyet, illetve az előlapon is két kamerával büszkélkedhet a Honor 10.

A specifikációk terén az elsőként a Mate 10 szériában helyet kapó Kirin 970 processzorra számíthatunk Mali-G72 MP12 grafikus gyorsítóval karöltve. Eddigi információink alapján 6 GB rendszermemóriával rendelkezik a készülék, a tárhely pedig minimálisan 64 GB lesz, de 128 GB-os változatot is beszerezhetünk.