Ismeretlen Samsung csúcsmobil tűnt fel a TENAA oldalán

Dupla hátlapi kamerával, magas órajelű processzorral és a Galaxy S9-hez hasonló mérettel bukkant fel a dél-koreai gyártó egy új mobilja.


A Galaxy S9 után az elmúlt hetekben már hallhattunk a Galaxy A6 és A6+ mobilokról, valamint az S9 miniről is pletykáltak. A Kínai Hírközlési Hatóságnál most az SM-G8750 kódjelű készülék járt, melynek méretei nagyon hasonlóak a február végén bemutatott kisebb zászlóshajóéhoz.

Mivel a TENAA információi szerint az eszköz 2,8 GHz órajelű processzorral és nem éppen kicsinek mondható 5,8 hüvelykes megjelenítővel rendelkezik. A magas órajel pedig Snapdragon 845 lapkára utal, ezért biztosan nem egy mini változat lehet. Az egyik képen láthatjuk továbbá, hogy az eszköz hátlapján két kamera kapott helyet, mellettük pedig egy ujjlenyomat olvasó van.

A TENAA weboldalának soraiból azt is megtudhattuk, hogy 3000 mAh-s telep bújik meg a burkolat alatt, valamint a rendszermemória akár 6 GB is lehet. Egyenlőre nem igazán tudni, hogy mégis melyik modellről lehet szó, az is lehet, hogy egy prototípus kapott hitelesítést tesztelési célból.