Infinity kijelzővel érkezik a Samsung Galaxy J6

Az A széria után úgy tűnik, hogy a J sorozat is megkapja majd az Intinity megjelenítőt.


Már hónapokkal ezelőtt hallhattuk, hogy nem csak a csúcskategóriás Samsung mobilok kiváltsága lesz a Galaxy S8 szériánál debütáló Infinity Display. Miután a Samsung bemutatta a Galaxy A8 (2018)-at melyet mi is teszteltünk, várható volt, hogy hamarosan újabb eszköz jön a jól bevált képernyővel.

Az FCC által több információt is megtudtunk a J6-ról, ezek szerint az újdonság 18,5 :9-es és 5,6 hüvelykes kijelzővel érkezik. A tartozékok terén is kiszivárgott néhány fontosabb információ, a J6 doboza egy darab 1A töltőt és egy 3,5 mm-es headset-et tartalmaz majd, ez utóbbi pedig azt jelentheti, hogy lesz jack kimenet is a mobilon.

A Geekbench-től már korábban megtudhattuk, hogy 2 GB RAM és Exynos 7870 lapkakészlet kapott helyet a készülékben és az Oreo rendszer 8.0 verziószámával csomagolhatjuk ki dobozából. Ugyan a fent látható képen a típusszám SM-J600F, de azért nem árt visszaemlékeznünk az idei A szériára, vagyis a J6 elnevezés még nem teljesen garantált, továbbá a megjelenés dátuma is ismeretlen.