Ezekben a színben érkezik majd a Honor 10

A tervek szerint április 19-én mutatkozik be a Honor 10 Kínában, majd május 15-én a nemzetközi piacra szánt variánssal is megismerkedhetünk Londonban.


Közvetlenül a hivatalos debütálás előtt Roland Quandt kiszivárogtatott néhány renderképet Twitter oldalán. Úgy tűnik a Huawei P20 Pro-nál bemutatott Twilight színhez hasonlóban is beszerezhető lesz az eszköz. Mellette még, fekete és szürkés-kék árnyalatban is szert tehetünk majd a Honor 10-re.

A TENAA-nak köszönhetően azt már tudjuk, hogy Kirin 970 lapkakészletet találunk a motorháztető alatt, továbbfejlesztett NPU-val és AI képességekkel. A kijelző mérete 5,8 hüvelykes lesz és a P szériához hasonlóan a felső részén notch kap helyet, azon az előlapi kamerát és a beszédhangszórót találjuk majd.

Korábban a Weibo-ra már több valós képet is kitettek, amin állítólag a szóban forgó készülék látható, nagy változás nincs a P20-hoz képest, de a hátlapi kamera elhelyezkedésén módosítottak. Ha a gyártó követi az eddigi tendenciát a Honor 10 ára, valamivel a Huawei P20-é alatt lesz. Erről biztosat csak a május közepén tartandó bemutató után tudunk majd mondani.