Már nem kell már sokat várni a Galaxy S7 és S7 edge Oreo frissítésére

Sajnos a Samsung török leányvállalata által közzétett Oreo frissítési dátumok nem bizonyultak igaznak. Az mondták április 13-án érkezik a dél-koreai cég soron következő mobiljaira, a Galaxy S7 és S7 edge-re a zöld robotos rendszer legújabb főverziója.


Már pár nap eltelt a fent említett dátum óta, de még egyik országból sem jött olyan hír, hogy az OTA kezdetét vette. Szerencsére más jelek is árulkodnak egy közelgő frissítésről, ilyen például a WiFi Alliance tanúsítás.Már az összes jelentős amerikai szolgáltató is átesett ezen a műveleten, így nyilvánvaló, hogy az S7 duó Oreo frissítése a nyakunkon van. Sajnos ebből még pontos dátum nem derül ki, de nem lennék meglepve ha még a hónap vége előtt kezdetét venné a folyamat.

Eddig a Galaxy S8 és Galaxy S8 Plus, valamint a Note 8 kapta meg az új rendszert, bár az utóbbi még nem minden régióban. Ez lesz az utolsó nagy frissítés, amin a 2016-ban bemutatott két csúcsmobil átesik, ami után már csak havi biztonsági javításokat fognak kapni, nagyjából egy évig.

A Galaxy S7 mobilokat követően nagy eséllyel a Galaxy A széria lesz a soros, úgy néz ki, hogy a tavalyi modellek kapják elsőként az új rendszert, melyeket valószínűleg a Galaxy A8 és A8 Plus követ majd.