Másodpercek alatt fogyott el az összes Black Shark!

A hónap közepén ismerkedhettünk meg a Xiaomi első gamer mobiljával a Black Shark-al, úgy tűnik igen népszerű lett a készülék.


Már az értékesítést megelőzően elég nagy számban érdeklődtek a Black Shark iránt, több mint egy millióan regisztráltak magukat ezért, hogy megszerezzék maguknak a mobilt. Az értékesítés éjfélkor kezdődött meg és csak másodpercek kellettek ahhoz, hogy az összes készleten lévő modell gazdára találjon.

Egyenlőre arról még nem tudni, hogy pontosan hány darabot értékesítettek, de a Black Shark Technology vezérigazgatója Wu Shimin megígérte, hogy hamarosan újra beszerezhető lesz az eszköz. A cég honlapja szerint a következő adásvételre április 27-én 10 órától kerül majd sor és az első 50.000 vásárló ajándék Black Shark Gamepodot is kap ajándékba. A Black Shark 5,99 hüvelykes Full HD+ felbontású megjelenítővel rendelkezik, mely mögött egy Snapdragon 845 lapka kapott helyet.

Memóriakiosztás terén pedig 6/64 GB és 8/128 GB variánsokat szerezhetünk be belőle. A tavaly bemutatott Razer Phone után érkező Black Shark úgy tűnik magasan túlteljesítette a tőle elvártakat, azóta a Nubia is bemutatta gamer készülékét a Red Magic-et, utóbbi azonban sajnos csak Snapdragon 835 processzorral rendelkezik.