Sokatmondó kódnevet kapott az LG V40

A Május 3-án debütáló LG G7 ThinQ teljes egészében elkészült, így a kisebbik dél-koreai gyártó, már minden bizonnyal a következő csúcsmobilra fókuszál.


Az elmúlt években ősszel debütáltak az LG V szériájának tagjai, idén nem tudni pontosan hogyan alakul majd a menetrend, de valószínűleg valamikor az év második felében számíthatunk a V40-re. Evan Blass ma Twitter oldalán szivárogtatott ki egy kis infót a szóban forgó készülékről.

Állítólag storm (vihar) kódnéven fut a masina. A specifikációkról egyenlőre nem tudni semmit, a legnagyobb esély a Snapdragon 845-re van. Viszont ha még a V40 előtt érkezik egy új lapka a Qualcomm-tól, nem kizárt, hogy azt találjuk majd benne. A belső memória legrosszabb esetben 6 GB lehet, tárhely szempontjából pedig 64 és 128 GB-os variánsokkal kalkulálhatunk. Kevés esélyt látok arra, hogy követik majd a Huawei példáját és három kamerát raknak a hátlapra.

A képen az LG V30

Lassan ideje lenne már, hogy villantson egyet az LG, mert ha így folytatják pár éven belül bezárhatják az egész mobilos részlegüket. Nem gyártanak olyan rossz telefonokat, csak valamiért nem törik össze magukat értük a felhasználók.