Képeken a Galaxy A6 és Galaxy A6 Plus

A Samsung Galaxy A szériájának hamarosan érkező tagjairól már sokat halhattunk, de idáig a külső tekintetében nem tudunk semmit a két mobilról.


Sejthető, hogy rövid időn belül bemutatja a Galaxy A6 és Galaxy A6 Plus-t a dél-koreai gyártó, a most megjelent hivatalosnak tűnő képek alapján ez már bármikor megtörténhet. Az már világos, hogy a kisebbik modell 5,6 hüvelykes 2220×1080 pixel felbontású kijelzővel, Exynos 7870 lapkakészlettel és 3 GB belső memóriával fog érkezni. A belső tárhely mérete 32 GB lesz, akinek ez kevés lenne microSD kártyával tovább bővíthet. A Galaxy A6-ról az egyik brazil szabályzó hatóság jóvoltából szivárgott ki felvétel, ami minőség szempontjából köszönő viszonyban sincs az MGSM által közzétett Galaxy A6 Plus képekkel, de legalább nagyjából tudjuk mire számíthatunk.A két hátlapi kamerával szerelt Plus változat jóval izgalmasabbnak tűnik, bár kicsit fura, hogy a Galaxy A8 mobilok egyike sem kapott a dupla modult, míg ez az olcsóbb modell ezt elmondhatja magáról. A Galaxy A6 Plus állítólag Snapdragon 450 lapkakészlettel fog rendelkezni, ami mellé 4 GB belső memória jár.

A kijelző mérete 6 hüvelyk lesz, felbontása pedig 2220×1080 pixel. Úgy hírlik főként Európába és Oroszországba szánja a két mobilt a gyártó, így jó eséllyel a megjelenést követően hazánkban is beszerezhetőek lesznek. A Galaxy A6 és Galaxy A6 Plus árát egyenlőre homály fedi, de valószínűleg jó szokásához híven, a konkurenciához képest erősen túlárazva dobja őket piacra Samsung.