Májusban jön az új iPhone SE!

Újabb pletykák az röppentek fel az iPhone SE folytatásával kapcsolatban, az információk ugyan nem hivatalosak, de több forrás is megerősíti.


Már tavaly is lehetett hallani az iPhone SE 2 érkezéséről, de mint azt tudjuk 2017-ben nem jött új modell. Év végén megint megkezdődött a szóbeszéd az SE-t illetően, valamint az elmúlt napokban is felbukkant egy elég rejtélyes készülék az Európai gazdasági Bizottságnál, mely hardverileg az iPhone 7 specifikációival rendelkezik.

A legfrissebb forrás szerint is a 2016-ban debütáló iPhone 7 és 7 Plus-ban helyet kapó A10 Fusion lapkával érkezhet. Az újdonság “modern” kialakítása érdekében az Apple eltávolítja a 3,5 mm-es jack csatlakozót a következő SE modellről, úgy mint ahogyan azt az iPhone 7 szériánál tapasztalhattuk. Külsőleg hasonló dizájnnal, de eltérő méretekkel érkezhet az SE 2 (de még az is lehet, hogy nem ez lesz a neve).

Továbbá hátlapja mint az iPhone X-nek, üveg borítású, ami alapján akár esély lehet a vezeték nélküli töltésre is. Az előlapot illetően “elvileg” nem lesz változás, megmarad a home gomb. Mindent összevetve az SE folytatása úgy néz ki, hogy nem igazán sok változáson esik át az elődhöz képest, a következő hónapban remélhetőleg minden kiderül.