Globális megjelenési dátumot kapott a OnePlus 6

Mivel a gyártó is előszeretettel szivárogtatott infókat a OnePlus 6-ról a hetekben, így sejthető volt, hogy már nagyon érik a készülék debütálása.


Május 16-án Londonban lesz egy rendezvény, ahol megismerkedhetünk az újdonsággal. Ez a nemzetközi bemutató, majd rá egy napra Kínában és Indiában is tiszteletét teszi az eszköz. A OnePlus 6 specifikációi már jól ismertek, a kijelző mérete 6,28 hüvelyk, felbontása pedig 1080×2280 pixel. Megkapjuk a régóta várt vízálló kialakítást és az üveg házat is.A hátlapon kettő darab kamerát találunk, ezek 16+20 megapixelesek lesznek. A lapkakészlet Snapdragon 845, mellé memória kiosztás szempontjából több modell is szóba jött, állítólag a prémium változat 8 GB belső memóriával és 256 GB tárhellyel rendelkezik majd. Akárcsak más cégnél, itt is számíthatunk egy minimális drágulásra az elődmodellhez képest, de még így is a OnePlus 6 lehet az egyik legjobb vétel a felső kategóriában.

A korábbi metodika alapján a cég weboldaláról tudod majd beszerezni a masinást. Aki élőben szeretné megnézni a bemutatót megteheti, az előbb említett honlapon ugyanis április 27 előtt 16 fontot kérnek egy jegyért, ezt követően már 30 fontba fog kerülni. Nem árt viszont sietni, mivel csak 1000 férőhely van.