Videón az állítólagos iPhone SE 2

Több mint két éve, 2016 márciusában mutatta be az Apple az iPhone SE-t, akkoriban az iPhone 6S hardvereivel érkezett a készülék, idén pedig jöhet az új modell.


Az elmúlt hetekben napvilágot látott információk alapján már elég nagy a valószínűsége az iPhone SE 2 érkezésének, a hónap közepén az Eurázsiai Gazdasági Bizottság honlapján tűnt fel egy rejtélyes Apple készülék, majd rá pár napra egy kép is kiszivárgott az “állítólagos” iPhone SE 2-ről. Az eddigiek alapján egy teljesen üveg borítású hátlapra számíthatunk, melyet most Ben Geskin is megerősített Twitter oldalán.

A fiatalember jóvoltából megtudhattuk, hogy Jaguar kódnéven fut a készülék és elárulta azt is, hogy az üveg hátlapnak köszönhetően az SE 2 már támogatni fogja a vezeték nélküli töltést. Persze a hivatalos bejelentésig azért mérget ne vegyünk ezekre az infókra, de már több forrásból is lehetett a fentieket hallani. Most egy videó is kiszivárgott az iPhone SE 2-ról, mivel a minősége sem a legjobb ezért nehéz meggyőződni arról, hogy azon valóban az újdonság látható-e, vagy csak a korábbi képek alapján készített utánzat.

Egy biztos, az iPhone SE 2, vagy kapjon is akármi más nevet, az iPhone 7 hardverspecifikációival fog érkezni, tehát garantált az A10 Fusion lapka és a 2 GB RAM. Az akkumulátor kapacitását egyenlőre még homály fedni, továbbá a kamerákat illetően is lehetnek változások.