3D CAD képeken látható az iPhone SE 2!

Már két éve mutatta be az Apple az iPhone SE-t, ami azt jelenti, hogy megérett a modell a frissítésre, talán a WWDC 2018 elhozza nekünk az SE 2-t.


Biztosak nem lehetünk az SE folytatásának érkezésében, de az elmúlt hetek pletykái erősen azt sugallják, hogy a júniusban megtartandó Apple eseményen az iOS 12 és az iPad X mellett az iPhone SE 2 is debütálhat. Az állítólagos SE 2 már felbukkant az Eurázsiai Gazdasági Bizottság adatbázisában, egy képet is láthattunk a hátlapjáról és egy rövid videón is látható volt, bár utóbbi hitelessége azért megkérdőjelezhető.

Most az OnLeaks-től érkezett CAD vázlat az újdonságról, mely az eddig látottaktól különbözik, mivel az előlapon nem látható a home gomb. A hátlap pedig az iPhone 5S és SE modellekhez hasonló.

A valós dizájn egyenlőre még nem ismert, de nagy eséllyel az üveg hátlappal rendelkező variáns lehet a befutó. A WWDC 2018 június 11 és 14 között kerül megrendezésre, akkor már biztosan többet fogunk tudni az SE 2-ről. A hardveres felépítés a tavaly előtt bemutatkozó iPhone 7 szériánál megismert lehet, tehát Apple A10 Fusion processzorral érkezhet az SE második generációja.