Mától frissül Oreóra a Galaxy S7 és S7 edge

írta: remake

Hosszú várakozás után végre a Galaxy S7 és S7 edge tulajok is megkapták az Oreót. A frissítés első körben az Egyesült Királyságban bukkant fel, de már hazánkban is elérhető a kártyafüggetlen modellekre.


Kicsit megkésve érkezett meg az új rendszer a két régebbi csúcsmobilra, hiszen a korábbi évek forgatókönyve alapján az gondoltuk a Galaxy S8 és S8 Plus, majd a Note 8 után a Galaxy S7 készülékeken ugrik majd fel a frissítést jelző értesítés. Még mindig érthetetlen módon pár középkategóriás eszköznek sikerült beelőzni az S7 duót, ezek voltak a Galaxy A széria 2017-es tagjai. Az új rendszer 1275 megabyte-ot foglal, magában hordozza a szokásos Oreós újdonságokat és az Samsung Experience 9.0 kezelőfelületet.

Ha SM-G930F vagy SM-G935F modellszámmal rendelkező mobilod van akkor érdemes rákeresni a szoftverfrissítésre a beállítások menüpont alatt. Fontos megemlíteni, hogy az OTA nem minden telefonra egyszerre érkezik meg, akinek pedig szolgáltató függő Galaxy S7 vagy S7 edge van biztosan várnia kell még egy kicsit.Úgy tűnik lassan észbe kapnak a Samsungnál, és közeledve az Android P megjelenéséhez, rájöttek, hogy náluk a mobilok többségén még a Nougat fut. A GalaxyClub információ szerint már a Galaxy A8 (2018) és Galaxy A8+ (2018) készülékekre megkezdték az új főverzió fejlesztését A530FXXU2BRDx firmware verziószámon.A végleges, felhasználók számára szánt kiadás, majd csak valamikor július-augusztus környékén érkezik. Ennyi erővel már ki is hagyhatnák az Oreo-t és egyből jöhetne rá az Android 9.