Napokon belül jön a következő három kamerás mobil!

írta: odinsann

A Huawei P20 Pro volt az első olyan mobiltelefon, ami három darab hátlapi kameramodullal rendelkezett. Május 8-án érkezhet a következő tripla kamerás mobil.


A P20 Pro után ismét egy kínai gyártó lesz aki bemutatja majd nekünk három kamerás mobilját. A 360 nevű vállalat nem igazán ismert cég, hat nap múlva debütáló készüléke pedig a 360 N7 nevet kapta. Az N7 megjelenéséről már korábban is lehetett hallani, most egy renderképet is kaptunk a hamarosan érkező telefonjukról, melyen már láthatjuk a hátlapon lévő három modul elhelyezkedését. A lenti képről egyértelműen megállapíthatjuk, hogy fém házas lesz a modell, melynek ujjlenyomat olvasója szintén a hátoldalon kap majd helyet.

Jelenleg nem áll rendelkezésre több információ a 360 N7-ről, korábban arról lehetett hallani, hogy Snapdragon 636 lapkakészlettel fog rendelkezni, de a frissebb pletykák már Helio P60 processzorról szóltak. Az újdonság várhatóan 6 GB RAM-ot fog kapni, egy alkalommal már feltűnt az AnTuTu tesztjén is, ahol 133.810 pontot sikerült neki elérnie. Egyelőre még nem tudni, hogy a lencsék hány megapixelesek lesznek, mint ahogy a funkcióik is kérdésesek. Mivel az N7 nem a legfejlettebb mobil processzorral rendelkezik, ára valószínűleg ennek megfelelően pénztárcabarát lesz. Nagyon sok minden kérdéses még vele kapcsolatban, de május 8-án lehull róla a lepel.