Négy darab J szériás Samsung mobil érkezik ebben a hónapban

írta: remake

Sejthető, hogy már nagyon érik a Galaxy J széria következő darabjainak bemutatója, egy ma napvilágot látott hír szerint, egyszerre négy mobilt is kapunk, ráadásul ebben a hónapban.


A forrás azt állítja az összes eszköz Infinity Display megjelenítővel fog érkezni, követve a 2017-es évben bemutatott Galaxy S8 vagy az idén debütáló Galaxy S9 mobilokat, de már ide sorolhatjuk a Galaxy A széria legújabb tagjait is. Leginkább az indiai piacra szánja őket a gyártó, ez persze nem zárja ki az európai megjelenést. A Samsung volt a legnépszerűbb okostelefon gyártó a több mint 1,3 milliárd lakossal bíró ázsiai országban, de az első helyet ellopta tőlük a Xiaomi, 2017 utolsó negyedévében.Olyan funkciókkal érkeznek az újdonságok, mint az S Bike vagy az Ultra Adat takarékossag mód és támogatott lesz a Turbo Speed technológia is. Ez utóbbi szoftveroptimalizálással segíti az alkalmazások gyorsabb megnyitását, így jóval kedvezőbb multitasking-élményt nyújt. Közben ismét felbukkant a Galaxy J4 (2018) ezúttal Tajvanon járt, ahol bezsebelt egy újabb tanúsítványt, képek is készültek róla és egyből rá is cáfolt az egyik fent hallott infóra.

A felvételek alapján nem úgy néz ki, hogy Infinity megjelenítővel érkezne a kicsike. A négy magos 1,4 GHz-es processzor, 2 GB belső memória viszont biztosnak tűnik. Persze véglegeset csak a bemutató után tudunk mondani.

forrás: PhoneArena